Barnfoto

Vill du skapa magiska minnen för livet och en oförglömligt lekfull fotografering? Då har du kommit rätt! Jag är allt annat än en studiofotograf,  jag möter ditt barn där det är – lekandes i gräset, hoppandes på studsmattan och klättrandes i trädet. Dina önskemål och barnens förutsättningar är ramen för fotograferingen där vi tillsammans, utöver en riktigt kul stund och upplevelse, skapar fotografier för livet. Hör av dig med dina önskemål eller kom förbi min ateljé i Sätila.

Hur går det till?

Vi börjar med en planeringsträff där du berättar om dina önskemål. Vi bestämmer plats och tid. Kan ditt barn vara med är det toppen, då har vi redan möjlighet att lära känna varandra. Sedan är det dags för fotograferingen och en lekfull stund tillsammans samtidigt som vi skapar härliga minnen.

Alla barn är olika
Inget barn är det andra likt. Vissa gillar det lekfulla, andra det stillsamma. Jag har lång erfarenhet av att fota barn och jag vet hur viktigt det är att utgå från förutsättningar och särskilda behov.

Vad kostar det?

Det ska vara enkelt för dig, därför har jag ett paketpris, 2700 sek. Då ingår allt: planeringsträff, ca 1 timme fotografering på valfri plats och ca 10 redigerade och högupplösta bilder för utskrift och digital användning (blir det fler bilder får du dessa också utan extra kostnad). Det enda som kan tillkomma är milersättning, om körsträckan blir längre än 6 mil.

Boka eller ställ en fråga

Vill du boka en fotografering eller har funderingar? Vad kul, hör bara av dig till mig på telefon eller via mail.

Telefon: 0761 86 54 08
Mail: inga@wordpicture.se

Besök mig i ateljén
Vill du besöka mig i ateljén? Då kan du komma förbi Smedjan i Sätila, Björlandavägen 7. Ateljén brukar vara öppet lördagar mellan kl 12-15. För att vara helt säkert att jag är på plats och inte ute på en plåtning, ring gärna innan eller kolla aktuella öppettider på Facebooksidan Smedjan i Sätila.

”Tack så jättemycket för en härlig upplevelse, det var väldigt roligt och lättsamt. Bilderna blev fantastiska, tack!”

– Carina Cadier

Fotografen Inga Svensson

När du träffar mig ser du mig främst bakom kameran, så har det alltid varit. I mitt företag Wordpicture jobbar jag främst med barnfotograferingar, för de är magiska och lekfulla. Ganska ofta ser du också hela familjen, ett brudpar eller familjens hund framför linsen. Det som är genomgående är min kärlek till att berätta din historia. Jag fotar nästan uteslutande i naturligt ljus och på riktiga platser för att få fram äkta känslor. Vill du också skapa magi tillsammans? Hör av dig eller hälsa på i min ateljé i Sätila.

”Man måste ha barnasinnet kvar, annars blir man aldrig vuxen”

Astrid Lindgren

Kontakta mig

Ange ditt för- och efternamn
Ange din mailadress
Ange gärna ditt telefonnummer
Ange gärna om det handlar om en bokning eller en förfrågan
Skriv hur jag kan hjälpa dig

“Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv”

Astrid Lindgren