Familjefoto

Vill du skapa fantastiska minnen tillsammans med dem du har kär? Härligt, då ska vi skapa dessa tillsammans. Inom familjefotografering ryms allt som kan vara en familj: kompisgänget, din partner, hela släkten eller din fyrbenta vän. Tillsammans beger vi oss till en plats ni älskar och håller fast ögonblick för livet.

Hur går det till?

Vi börjar med en avstämning där du berättar om dina önskemål. Vi bestämmer plats och tid. Sedan är det dags för fotograferingen och en fantastisk stund tillsammans samtidigt som vi skapar härliga minnen.

Vad kostar det?

Det ska vara enkelt för dig, därför har jag ett paketpris, 2700 sek (max fem personer). Då ingår allt: planeringsträff, ca 1 timme fotografering på valfri plats och ca 10 redigerade och högupplösta bilder för utskrift och digital användning (blir det fler bilder får du dessa också utan extra kostnad). Det enda som kan tillkomma är milersättning, om körsträckan blir längre än 6 mil.

Boka eller ställ en fråga

Vill du boka en fotografering eller har funderingar? Vad kul, hör bara av dig till mig på telefon eller via mail.

Telefon: 0761 86 54 08
Mail: inga@wordpicture.se

Besök mig i ateljén
Vill du besöka mig i ateljén? Då kan du komma förbi Smedjan i Sätila, Björlandavägen 7. Ateljén brukar vara öppet lördagar mellan kl 12-15. För att vara helt säkert att jag är på plats och inte ute på en plåtning, ring gärna innan eller kolla aktuella öppettider på Facebooksidan Smedjan i Sätila.

Fotografen Inga Svensson

När du träffar mig ser du mig främst bakom kameran, så har det alltid varit. I mitt företag Wordpicture jobbar jag främst med barnfotograferingar, för de är magiska och lekfulla. Ganska ofta ser du också hela familjen, ett brudpar eller familjens hund framför linsen. Det som är genomgående är min kärlek till att berätta din historia. Jag fotar nästan uteslutande i naturligt ljus och på riktiga platser för att få fram äkta känslor. Vill du också skapa magi tillsammans? Hör av dig eller hälsa på i min ateljé i Sätila.

Kontakta mig

Ange ditt för- och efternamn
Ange din mailadress
Ange gärna ditt telefonnummer
Ange gärna om det handlar om en bokning eller en förfrågan
Skriv hur jag kan hjälpa dig

Du är vackert, precis som du är.