Familjefoto

Vill du skapa fantastiska minnen tillsammans med dem du har kär? Härligt, då ska vi skapa dessa tillsammans. Inom familjefotografering ryms allt som kan vara en familj: kompisgänget, din partner, hela släkten eller din fyrbenta vän. Tillsammans beger vi oss till en plats ni älskar och håller fast ögonblick för livet.

Hur går det till?

Vi börjar med en avstämning där du berättar om dina önskemål. Vi bestämmer plats och tid. Sedan är det dags för fotograferingen och en fantastisk stund tillsammans samtidigt som vi skapar härliga minnen.

Vad kostar det?

Det ska vara enkelt för dig, därför har jag ett paketpris, 2900 sek (max fem personer). Då ingår allt: planering, ca 1 timme fotografering på valfri plats och ca 15 redigerade och högupplösta bilder för utskrift och digital användning (blir det fler bilder får du dessa också utan extra kostnad). Det enda som kan tillkomma är milersättning, om körsträckan blir längre än 6 mil.

Boka eller ställ en fråga

Vill du boka en fotografering eller har funderingar? Vad kul, hör bara av dig till mig på inga@wordpicture.se

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER!

Jag är inte jätteaktiv här men några bilder finns både på Instagram och Facebook:

Instagram @wordpicture.se
Facebook @wordpicture.se

Fotografen Inga Svensson

När du träffar mig ser du mig främst bakom kameran, så har det alltid varit. I mitt företag Wordpicture jobbar jag mycket med barnfotograferingar, för de är magiska och lekfulla. Ganska ofta ser du också hela familjen, ett brudpar eller familjens hund framför linsen. Det som är genomgående är min kärlek till att berätta din historia. Jag fotar nästan uteslutande i naturligt ljus och på riktiga platser för att få fram äkta känslor. Vill du också skapa magi tillsammans? Hör av dig!

Kontakta mig

Ange ditt för- och efternamn
Ange din mailadress
Ange gärna ditt telefonnummer
Ange gärna om det handlar om en bokning eller en förfrågan
Skriv hur jag kan hjälpa dig

Du är vackert, precis som du är.