Företag

Vill du fräscha upp din webbplats med nya bilder, visa upp ditt företag i sociala medier eller ta fram trycksaker? Då kan du höra av dig till mig så hjälper jag dig med fotografier för ditt varumärke.

Behöver du hjälp med layout, grafiska element eller strategier för att nå din målgrupp med ditt budskap? Då kan jag hjälpa dig med hela paketet. Hör bara av dig med dina önskemål. Du kan bland annat få hjälp med att ta fram en logotyp, trycksaker eller kommunikationsstrategier.

Kontakta mig
Hör av dig på inga@wordpicture.se

Image & lifestyle

Image- och lifestylebilder skildrar en berättelse och förmedlar en känsla till betraktaren. Sådana bilder hittar du bland annat på webbplatser, i sociala medier, reklamutskick och nyhetsbrev. Det är kreativa bilder som lyfter dig, ditt varumärke, dina produkter och dina tjänster. Att visa upp människor och produkter i sin rätta miljö och knyta den till en känsla är ett kraftfullt sätt marknadsföra sin sitt företag på. Är du nyfiken på vad jag kan göra för dig och ditt företag? Hör av dig till mig.

Produktbilder

Mat och odling

Interiör och exteriör

Miljöbilder

Tillsammans lyfter vi ditt varumärke.

Boka fotografering eller ställ en fråga

Fields marked with * are required

Ange ditt för- och efternamn
Ange din mailadress
Ange gärna ditt telefonnummer
Ange gärna om det handlar om en bokning eller en förfrågan
Skriv hur jag kan hjälpa dig

Hör av dig till mig med dina idéer och visioner!

Tack vare min långa erfarenhet som kommunikatör har jag bra koll på helheten. Bara en bild gör inte susen, det måste hänga ihop med resten av ditt varumärke och din kommunikation.