Om Wordpicture

Hej, vad kul att du har hittat hit till min kreativa hörna på internet. Jag som driver Wordpicture heter Inga. Jag startade företaget för många år sedan under tiden jag pluggade medie- och kommunikationsvetenskap, som ett sätt att fortsätta jobba med det jag älskar mest – fotografi. När du träffar mig ser du mig främst bakom kameran, så har det alltid varit. Jag jobbar främst med barnfotograferingar, för de är magiska och lekfulla. Ganska ofta ser du också hela familjen, ett brudpar eller familjens hund framför linsen. Det som är genomgående är min kärlek till att berätta din historia.

Eftersom jag samtidigt håller på med kommunikation, marknadsföring och grafisk design har jag för många år sedan också hittat mitt stora intresse i att ta bilder för företag. När jag kan se helheten i din kommunikation och marknadsföring blir det så mycket bättre att anpassa bilder efter ditt varumärke, din målgrupp och ditt budskap.

Jag fotar nästan uteslutande i naturligt ljus och på riktiga platser för att få fram äkta känslor. Ibland har jag med mig lite extra ljuskällor som stöd men dagsljuset är det jag jobbar främst med för att skapa äkthet. Vill du också skapa magi tillsammans? Hör av dig eller hälsa på i min ateljé i Sätila.

Kontakta mig
Hör av dig på 0761 86 54 08 eller inga@wordpicture.se

Besök mig i ateljén
Björlandavägen 7, Sätila. Alltid öppet lördagar mellan 12-15. Vill du komma andra tider, inga problem, hör bara av dig till mig.

Det här är jag

Ibland står jag också framför kameran. Varför? För att jag gillar att ta självporträtt i syfte att testa nya kameraprylar. Så här kommer några jag har tagit på mig själv genom åren. Enjoy!

Kontakta mig

Ange ditt för- och efternamn
Ange din mailadress
Ange gärna ditt telefonnummer
Ange gärna om det handlar om en bokning eller en förfrågan
Skriv hur jag kan hjälpa dig