Barn och familj

Skapa minnen tillsammans med dem du har mest kär. Boka en barn- eller familjefotografering!

Vill du skapa fantastiska minnen tillsammans med dem du har kär? Härligt, då ska vi skapa dessa tillsammans. Inom barn- och familjefotografering hela din familj: dina barn, du och din partner, kompisgänget, hela släkten och din fyrbenta vän. Tillsammans beger vi oss till en plats ni håller kär eller tycker om.  

Vill du skapa magi tillsammans? Hör av dig på inga@wordpicture.se

Skapa minnen tillsammans med ditt barn

Vill du skapa magiska minnen för livet? Då har du kommit rätt! Jag är allt annat än en studiofotograf,  jag möter ditt barn där det är – lekandes i gräset, hoppandes på studsmattan och klättrandes i trädet. Dina önskemål och barnens förutsättningar är ramen för fotograferingen där vi utöver en härlig stund tillsammans, skapar fotografier för livet. Hör av dig med dina önskemål på inga@wordpicture.se

”Tusen tack för bilderna! De blev jättefina och vi är så nöjda!”
– Stina och Lars

Så här går det till

Vi börjar med en planeringsträff där du berättar om dina önskemål. Vi bestämmer plats och tid. Kan ditt barn vara med är det toppen, då har vi redan möjlighet att lära känna varandra. Sedan är det dags för fotograferingen och en lekfull stund tillsammans samtidigt som vi skapar härliga minnen.

Alla barn är olika

Inget barn är det andra likt. Vissa gillar det lekfulla, andra det stillsamma. Jag har lång erfarenhet av att fota barn och jag vet hur viktigt det är att utgå från förutsättningar och särskilda behov.

Hör av dig till mig

Hör av dig om du har har en fråga eller vill boka en fotografering:  inga@wordpicture.se

”Tack så jättemycket för en härlig upplevelse, det var väldigt roligt och lättsamt. Bilderna blev fantastiska, tack!”
– Carina Cadier

Det här kostar det för dig

Det ska vara enkelt för dig, därför har jag ett paketpris. En fotografering inklusive allt kostar dig 2 900 kronor. Då ingår allt: planering, ca 1 timme fotografering på valfri plats och ca 15 redigerade och högupplösta bilder för utskrift och digital användning (blir det fler bilder får du dessa också utan extra kostnad). Det enda som kan tillkomma är milersättning, om körsträckan blir längre än 12 mil. 

Hör av dig till mig

Hör av dig om du har en fråga eller vill boka en fotografering:  inga@wordpicture.se

”TUSEN TACK FÖR BILDERNA! DE BLEV JÄTTEFINA OCH VI ÄR SÅ NÖJDA!”
– Stina och Lars


Boka eller ställ en fråga

 

Vill du boka en fotografering eller har funderingar? Vad kul, hör bara av dig till mig på inga@wordpicture.se

 

Om fotografen Inga

Jag älskar barn- och familjefotograferingar, för de är magiska och lekfulla. Jag fotar helst i det fria, där det naturliga ljuset glittrar mellan träden och där grässtrå känns mellan fötterna.

Det jag älskar med fotografi är bildberättande – kärleken till att berätta din historia. Jag fotar nästan uteslutande i naturligt ljus och på riktiga platser för att få fram äkta känslor. 

Tveka aldrig att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar! 

Skicka ett mejl till inga@wordpicture.se

 

”MAN MÅSTE HA BARNASINNET KVAR, ANNARS BLIR MAN ALDRIG VUXEN”

Astrid Lindgren