Kontakt

Frågor & bokningar

Har du frågor, funderingar, idéer eller vill boka en fotografering? Hör bara av dig till mig via telefon eller mejl.

Telefon: 0761 86 54 08
Mail: inga@wordpicture.se

Plats

Jag utgår från Mark och har nära till Borås, Varberg och Göteborg. Jag tar dock uppdrag i hela Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Nederländerna. Hör bara av dig så hittar vi en bra lösning.

Språk

Jag talar flytande svenska, tyska och engelska och har grundkunskaper i nederländska och franska.

De sa ”nischa dig”.

Men jag fortsatte vandra barfota och öppensinnad genom livet och låtsades som inget. Jag är kreativ på många plan, och det vill jag alltid vara.

Var du den du vill vara, och visa det. Jag hjälper dig med det. 

Om mig, Inga 

Jag som driver Wordpicture heter Inga Svensson och hjälper dig med fotografi, grafisk design och kommunikation. Varje bild och varje design berättar en unik historia – din historia. Tillsammans skapar vi minnen och förverkligar din vision, oavsett om det är för att marknadsföra ditt varumärke, dokumentera en speciell händelse eller förmedla ett viktigt budskap.

Kreativitet i själen

De senaste 20 åren har kameran och kreativiteten varit centrum i mitt liv. Sedan cirka tio år driver jag företaget vid sidan av mina andra sysselsättningar. Är du nyfiken på det, kika gärna in på svenssons.online, min egen webbplats där jag säljer mina smycken, återbrukshantverk och loppisfavoriter. 

Till svenssons.online

Med fokus på det visuella

Min akademiska examen är inom medie- och kommunikationsvetenskap, PR och opinionsbildning med fokus på visuell kommunikation och bildberättande. Jag har läst både teoretiska och mer partiska kurser inom ramen för utbildningen på Göteborgs universitet och Högskolan i Jönköping. 

En kreativ doer

Jag har har hunnit testa många områden inom kommunikation, både det praktiska och det strategiska. Företaget är ett utlopp för min kreativitet och ’doer’ mentalitet, som jag älskar så mycket. Så hör av dig om jag är den du söker för att paketera och kommunicera ditt varumärke och det du brinner för.

Vi hörs!